Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fattas mig!


När jag hör din röst ...

... och vet
att du är på väg
för att stanna kvar
och förbli med mig ...

... må det vara
den allra gråmulnaste
och mörkaste höst ...

... ty du är den
som väcker
våren till liv
inom varje litet
skrymsle och vrå
i hela mig ...

... bara jag tänker på dig ...

... när jag dig känner
och vet att du älskar mig
så som jag jämväl älskar dig ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-09-06 23:44



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint formulerat.
2015-09-10

  ResenärGenomLivet VIP
Så längtansfullt och fint...
2015-09-09

    Birgersdotter VIP
Ömt och vackert skriven
2015-09-08

  Amari
Denna text var lätt att bokmärka på en gång, då den direkt gick in i mig.
Även om jag sedan läste den flera gånger, bara för att den är så fin.
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP