Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Charles Aznavours melodier spelas inte längre


Västerbron, Hugh Grant och Du

du är protagonist,
i min romantiska tragedi

hugh grant har slagit ut sina tänder,
och tappat all sin charm

men mina tankar förblir klara.
intentionerna är de samma

jag ska kasta mig från västerbron.
levitera till dig med min tvåmeters vingbredd

jag ska visa dig mitt nakna hjärta,
proklamera min villkorlösa kärlek,
älska dig bortom det skrivna ordets förmågor
och bygga oss vårat eget notting hill
igen

men mitt andlösa leende charmerar ingen
och västerbron är kylig så här års

kanske imorgon...





Fri vers (Fri form) av Erik Gefvert
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-07 09:04



Bookmark and Share


    Jenny C
Men åh, den här var ju söt! Sedan kom vändningen på slutet och då blev den söt men allvarlig, fortfarande bra.
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert