Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och där är du.


Tycka om.

Jag tycker om dina öron

Dina läppar

Jag tycker om hur du går

Jag tycker om hur du mortlar kanel för att sätt på din 30% iga fil du köpt på hemköp

Jag tycker förövrigt om att du ens har en mortel.

Jag tycker om hur du snabbt springer längs stånden för att hitta den perfekta gurkan så du kan göra inlagd sådan.

Jag tycker om din skörhet, din styrka, dina tårar

Dina händer
Din kåthet
Din frustration

Jag tycker om att du tillåter mig att tycka om

att du låter mig sparka i väggen när kroppen spränger av känslor

att mina tårar inte skrämmer

Att du säger ja
Du säger ja

Ja
Ja
Ja




Fri vers av Ivanovitj
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-07 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett