Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botkyrka style



Jag skulle gärna kyssa dom där läpparna
Fukta dom under min tunga
Så dina kinder färgades röda
Likt ditt hår

Sen skulle jag färdas mil genom min telefon
Till dig
Kasta av mig mina svarta kläder
Och klä mig i Botkyrka style

Du har svept in som en virvelvind
Och blåst omkull mig

Jag planerar att landa naken
Med dina bröst mot mina
Så hit me baby One more time




Fri vers av Tess74
Läst 373 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-07 21:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Strong so strong.....
2015-09-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar i Botkyrka style!
2015-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Hetta och längtan sammanflätade i häftig text!
2015-09-08

    Svarte Petter
jag har sparat den här som bokmärke. för ensamma dagar...
2015-09-07

  Respons VIP
Lurig dikt.
2015-09-07

  Marianne Räf
WOW!! Porr-- som inte är för mycket, -
-- men, ändå, dunkar av känsla ...--

Intressanta vibbar!
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74