Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning

Det går inte att stå på kanten till skymningen
utan att vara skräckslagen
Ingen kan det.

Visst?

"Jag är inte rädd" säger du
Men jag smygtittar på dina välformade knäskålar 

ser att de skakar 




Fri vers (Fri form) av Saring
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-07 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring