Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spelet och reglerna


Livets golf.

Ofta har du missat;
du har felbedömt banan,
hamnat för långt till höger
eller åt vänster.

Slagit för hårt
övermodigt.

Slagit för löst
fegt.

Någon gång hittar du
det perfekta slaget
och rullar ned i ditt hål.

Game over!

ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-07 22:51

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Det var en härlig
metamorfos!
2015-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram