Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lakanet som är fläckat luktar ensamhet





sorgsna ögon
stirrar in i väggen och
fuktar tyg
och lakanet
som är fläckat
luktar ensamhet
och sorgsna ögon
blundar
för mörker
och det skär
i sliten själ
att lakanet
aldrig mer
blir fläckat
av dig






Fri vers (Prosapoesi) av Stefan Ek
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-08 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek