Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut

Ut
Du ska ut nu
Ut med dig och din smutstvätt
Dina ständigt odiskade kaffekoppar
Din dammiga vinylsamling och skidbacken i gräddosten
Kanske att brödsmulorna slutar föröka sig på diskbänken när du är borta

Ut ur min hjärna och ut ur mitt hus
Ta med dig ditt missnöjda mumlande
Din impotens och tafatta fumlande

Det är slut och du ska ut
För vi har blivit jag

Ur avgrundsdjupet kommer ordet
Min frihet är ditt slut:
UT!




Fri vers av nattjasmin
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-08 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattjasmin