Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill publicera poesi på engelska också. Just den här handlar om lycka.


Happy

The sky is blue today
but not me
because i'm happy

No clouds in my way
Sunshine is saying "Hey!"
Because i'm happy today!




Fri vers (Fri form) av södertörst
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-08 13:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Good!
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

södertörst