Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter ihop



När vinden vänder, står vi nyfödda inför stormen
Greppar tag, sliter loss logik och önskan
från våra utsvultna leder

Och den blodröda viljan som svullnar
är beviset på att alla krossade drömmar
var värt det

i slutändan








Fri vers av Baystream
Läst 381 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-09-08 19:00



Bookmark and Share


  ULJO
Starkt berörande text
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream