Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: "Lotus", Digital Art, Sunlight. Musik: Wolfgang Amadeus Mozart - Concerto for Flute and Harp in C major, K. 299- II. Andantino. Capella Istropolitana. >>


liberandum

 

 

 

såsom dagern skiftar

när solen går ner

 

så skimrar djupet

från din själs spegel

 

du flämtande låga

vindens gång

vibrerande vinge

andes

minne

 

 


Lotus

 


 

vindla

livets väv

vit

en stråle i sänder

fyller dina händer

 

 

porlande stilla

havet bär mitt hjärta

himlen min själ

 

jorden när min smärta

förlöser varje del

 

 

 

ett frö

lotus

 

tindrar djupet

i din själs spegel

 

 

flämtande låga

 

 

så fjärran

men

ändå

så nära

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 432 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-08 21:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
helt lotusaktigt underbar med silkeslent språkbruk inandandes erotisk magi
2015-09-17

  Chawa VIP
Alldeles, alldeles ljuvligt...!

"vindla
livets väv
vit
en stråle i sänder
fyller dina händer"

Magiskt vacker är din dikt att läsa till den upplyftande sköna musiken!

2015-09-11

    ej medlem längre
Så underbart vackert,
fick gåshud när jag läste...
2015-09-09

  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight