Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att vara utanför sig själv och komma tillbaka

Vi stirrade på varann mellan soffkuddarna
Hade mycket att säga
Men sa inte tillräckligt
Sen var det försent
Allt landade fel

Men vem kan räddas från oraklets klor
Efter att ha hamnat i ett evigt surr?

Det är varken menat som en tröst eller en bekännelse
Det är ett sätt att sudda ut sig
från minnet
Som kunde omfamna en värld och göra den begriplig
Surr surr surr




Fri vers av Sanchez VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-09 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP