Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk alla gånger!

Tänk alla gånger då jag varit där jag nu är.
Tänk alla gånger då jag varit på väg till samma ställe dit jag nu är på väg...
Tänk alla gånger då jag inte tänkt logiskt.
Tänk alla gånger då jag gett vika för mina impulser.
Tänk alla gånger då jag faktiskt försökt ta mitt liv.
Tänk alla gånger...

Minnena plågar mig.
Rösterna vill inte försvinna.
Inget blir som jag tänkt mig...

Låtsas.
Låtsas att allt är okej.
Låtsas.
Låtsas att jag faktiskt mår bra.
Låtsas.

Orkar inte låtsas längre.
Orkar inte låtsas vara stark.
Orkar inte leva.

Impulserna tar nästan kol på mig.
Impulserna vill att jag ska dö!

Jag vill inte dö, jag orkar bara inte leva...
Jag vill inte dö, ändå så tänker jag den tanken.
Jag vill inte dö!!

Tänk alla gånger jag suttit i samma sits.
Tänk alla gånger jag mått såhär.
Tänk alla gånger jag inte velat dö, egentligen.
Tänk alla gånger jag inte orkat leva.
Tänk alla gånger...

Gråter.
Sitter och gråter.
Tårarna.
Tårarna bränner mina kinder.

Blodet.
Blodet pulserar ut ur min kropp.
Blodet.
Blodet som hela tiden forsar...

Tänk om jag kunde må bra.
Tänk om jag kunde känna glädje.
Tänk om jag ville kämpa.
Tänk om drömmar faktiskt kunde slå in.
Tänk om ifall jag överlever natten...
Tänk om!




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-09 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz