Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jorden snurrar än


En dikt om rockn roll


Natten kommer nu.
den hänger på en kvist utanför

och eken är tusen år gammal

Älskling kom nu
och vi är unga för en dag.

Sen kommer kvällen känner du den ?
låt den aldrig ta slut

Låt den vara i evighet
bara jag får vara hos dej




Prosa av Lars Gullberg
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-09 19:40



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
och så lite rockn roll..
2015-09-09

  Öknens Ros VIP
fin liten dikt om kärleken...
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg