Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Devil&God


Låta solen och månen få kyssa varann en gång



som ung
var jag odödlig

och dödligt kär.

det ansiktet
sitter som en
tatuerad symbol
och väcker mej om natten.

Vill slita ned
de genomskinliga gardintygen för fönstret
och låta solen och månen få kyssa varann en gång

Och du gav en signal
och där kom en till
och ännu en tillbaka

som en pulserande åder
skickade jag alla mina tillbaks




Prosa av Lars Gullberg
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-09 19:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt infångat i sköna ordstämmor
2015-09-10

  Hon kallar sig poet VIP
jag gillar denna...lite bitig och..på hugget frustrerad men ändå charmig, ler här ändå :)
2015-09-09

  Nanna X
Kosmisk kärlek :-)
2015-09-09

  Katinka VIP
Underbar dikt. Förväntan känns mellan raderna. Och det är alltid vackert med symboliken med solen och månen.
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg