Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi längtar efter att få vara tillsammans.


En längtan

Det finns en längtan
En känsla som sprids i luften
Starkt påtaglig

Som ger uttryck i en stirrande blick
Vidgade pupiller
Klara vackra ögon

Det finns en längtan
I varje andetag
För varje sekund
Upphetsande djupt

Rörelser som inte vågar fram
För att mätta
Sin hunger
Efter mänsklig hud

Det finns en längtan
Efter att få sluka
Med en blöt mun
Varje liten del

Att få känna sig tätt intill




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-09 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P