Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medveten Isolation

Processen är långsam
fylld av tankar som inte skall tänkas
hopklistrat följer smärtan med
som ett bonus-packet för det höga priset

Min medvetna isolation
går ut på att ändras
till en något bättre samvaro
och priset är högt för att resa ditt

Jag befinner mig någonstans i början
och jag är rädd för det som skall komma
men också tacksam för mitt beslut

Jag somnar om, och tänker
om 10 år
kommer du se tillbaka
och tacka dig själv




Fri vers av Xan
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-09 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan