Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bär dig för evigt i hjärtat

Sex månader har passerat
sen du lämnade vår jord
att förklara sorgens känslor
svårt att skriva ner i ord

Minnena lever ömt vårdar
vi är många som saknar dig
glömmer aldrig då vi möttes
något hände inom mig

Vi fann varann på vägen
knöt vackraste kärleks band
min lycka var obeskrivlig
när du satte ringen på min hand

Bär dig för evigt i hjärtat
kommer alltid att finnas kvar
våra barn vi fick tillsammans
förgyller mina dar

Du har seglat emot ljuset
lagt till på fridens strand
vandrat in i glädjens salar
helt fri i himmelens land








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-28 13:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Minnena minns och stärker oss.
2022-04-06

  Bibbi VIP
Fin hyllning.
2022-03-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP