Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATT OCH RÅTTA - haiku

Katt spinner bomull

lägger runt trasigt hjärta

Döden tar paus




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-09-10 17:15



Bookmark and Share


    frun
Sju liv föds på nytt
tro bara på ett enda
se nu till och lev


2016-01-23

  Peter Olausson VIP
fin, hoppfull!
2015-09-13

    ej medlem längre
åh, att spinna är gott tecken
2015-09-13

  Lars Hedlin
I stilla ömhets tröst!
2015-09-11

  Blomma-Stjärna VIP
bokmärke! - så viktigt att veta att döden finns i livet och pausen finns mellan andetagens in-och-ut
- och spinnande katt gör gott!
2015-09-11

  Marianne Räf
Fint poetisk haiku.

2015-09-10

    ej medlem längre
Tröst...
2015-09-10

    Dan Myrbeck
Livet har övertaget för ett tag.
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP