Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidstro

en ljusglimt
som sakta tränger igenom
min mörka himmel

ett brev från framtiden
som berättar om mörkrets fall

jag läser och längtar

smärtorna ska lämna min kropp
tårar ska förvandlas till skratt

det onda ska resa till världens avgrund
och stupa över kanten
till dödsriket

en tsunami av lycka
väller över mig
och allt i min närhet

värmen omsluter min kropp
i en färgsprakande
såpbubbla från barndomen

ett rus
som fötts
ur hoppets spröda viskning
sprider sig
från mina oklippta tånaglar
upp till mitt smutsiga, slitna hår

jag förvandlas
till den
som jag tidigare varit




Fri vers av P-E-H
Läst 385 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-09-10 10:36



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vackert och förtröstansfullt!
2015-12-12

  StinaJ VIP
Känslosamt förmedlat
2015-12-10

  Bodil Sandberg VIP
Naket enkelt känslofullt snyggt och oerhört gripande..
2015-11-30

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Skönt att tänka på lyckliga stunder.
Positivt! Ha de bra! TBG.
2015-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt och mycket fint...
2015-09-12

  RitaBrunner
Jag säger bara "WOW" och bokmärker!!
2015-09-12

  ULJO
Ja lite annorlunda från din penna, men lysande
2015-09-11

  Marianne Räf
Annorlunda, bra!
2015-09-10

  louisegirl
Så fint skrivet!
2015-09-10

    ej medlem längre
Det bor hopp och ljus i din fina text...stannar en stund och läser om igen...känner vila.
2015-09-10

    ej medlem längre
Så fint skrivet!
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H