Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smartphone

I min hand

höll jag kontroll

över hela världen

Trodde jag

Men;

I själva verket

var det ju

Världen

som höll kontroll

över mig

och över

mitt

tidsutrymme

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-10 12:32



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Skrämmande upptäckter
vi gör varje dag om Storebror.
Väl åskådliggjort!
Grattis till placeringen!!!
2015-09-12

  M.Eta
Visst är det så! Bra, vi är inte så anonyma som vi tror.
2015-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text att läsa och begrunda!
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP