Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtnjutning

För en fattig pensionär

är priset det delikata;

istället för njutningen

av en maträtt

Men man kan ändå

göra en del

för att få

en enkel maträtt

delikat




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-10 12:50



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Absolut sant!
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP