Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var

Var jag står på jorden spelar ingen roll, vinden som träffar mitt ansikte har alltid varit densamma,
Just nu träffar den mitt ansikte, sval och evig.
För en del av en sekund är även jag odödlig.




Fri vers av TH
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-10 15:32



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
den delen av ögonblicket kan man dö för. jag gillar!
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

TH

Senast publicerade
skugga
Sorg
Tystnad
Slut
Var
* Se alla