Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftfabrik

Gränslös i en begränsad värld är min hjärna en ursinnig pulserande Giftfabrik. Innanför skallbenet ser jag stjärnor explodera och Solsystem förintas.

Under en enda livslång sekund blir perspektiven tydliga och skarpa, sammanhangen klara och förryckta.

Bakom mina ögonglober döljer sig ett bråddjup av skrämmande skönhet, och en katastrof av självförverkligande väntar på att bryta ut.




Fri vers (Prosapoesi) av Olle Gudbrand
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-10 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand