Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Signalement

Gäddhänger mellan överfall och pånyttfödelse
Spanar efter en lucka i almanackan
Konstaterar att korv är ännu är billigt
Störtar i knäna
Har ännu fylliga läppar
Ligger gärna på altanen ensam
Är hemligt nedkärad i lilla Björn
Minns en särskild leråker i tunga vågor välvd
Tänker gärna på nakna poliser militärer och superhjältar män utan kläder borde tillåtas
Saknar att jag inte kan sakna mamma för jag kände henne aldrig
Dansar iklädd utsvängda blommande ben
Värker när klockan är varg
Tröstas av vatten




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-10 18:00



Bookmark and Share


    Tommy M
Det är bra, din text stiger fram mycket verklig!
2015-09-14

  Måna N. Berger
Kollar in karlarnas höfter när jag väntar i kön på bilprovningen. Oljiga overaller är sexigt! (Ur mitt signalement)
2015-09-12

  ULJO
Bra skrivet med stor eftertanke
2015-09-11

  Respons VIP
En härlig beskrivning av livet utanför konventionens ramar! "Är hemligt nedkärad i Lilla Björn" - dubbeltydigt och roligt!
2015-09-11

  Lars Hedlin
Vi är alla unika på våra egna lilla vis och det är helt ok ...kram
2015-09-11

    ej medlem längre
Jag e så där trött på alla fördomar!
Ankor, bär sitt väsen nakna. En klädsel,
vore dum och oförstående, allra helst
när texten är fri från dumheter!
2015-09-10

  lodjuret/seglare VIP
Tröstlöst är att läsa kalle ankas egen tidning eftersom han har en klädsel som täcker det manliga bröstet. Det slog mig för några timmar sedan hur absurt det är att täcka överkroppen medan underkroppen är naken. Naturligtvis hade det varit så mycket bättre om han hade burit byxor istället.
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP