Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets puckel

Ett ryck
Vaknar i en stum kropp
Hjärnan spelar mig små nyck
Den lallande idioten saknar hopp
Söker det som inte kan finnas
Känslan av stopp




Bunden vers av Moviemaster VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-10 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP