Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om omedelbar uppmärksamhet


Skriv tid

Måla dina linjer i olja
Så din renhet kommer fram
Skriv tiden med bokstäver
Skapa tillfällen med fasta händer
Låt månljuset skina i ditt ljuvliga hår
Dina fötter gör lätta steg
Och dina linjer är konsten förkroppsligad
I dina andetag hörs njutning




Fri vers av Arvast
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-10 21:04



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Fint skrivet!
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast