Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland annat

Jag ligger runt
När jag blöder
Låter andras armar täcka för såren
Låter andras läppar stilla skriken
Se in i andras ögon för att dölja gråten

Skala av mig alla lager
Och när du säger att du älskar mig
Så gör jag nog det

Och det är beviset på att känslan kan försvinna
För när jag försvinner ut genom dörren
Är lusten släckt och törsten stillad

Våra svåra känslor kan försvinna




Övriga genrer av ingenallsegentligen
Läst 266 gånger
Publicerad 2015-09-10 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen