Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hjärnskakning senare







det tog mig

säkert sjuttiofem panikattacker
tre svimningar
en cysta
minst
trehundrasextiosex sömnlösa nätter,
femton läkarbesök
tjugotvå kuratorsessioner
fyrtiofyra-fem (still counting) rödvinsglas
trehundrafemtionio sertralin
två akutbesök
ett självmordsförsök
och en hjärnskakning

tills jag landade i himlen.


och de har inte ens med den att göra,
det har bara du







Fri vers av xilenie
Läst 355 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-09-10 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xilenie