Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hann inte längre å fantasin tröt...någon som vill fortsätta :)


kattalysator

I Kattedralen i Kattdalen satt Katze le Chat vid kattedern och svor sina katt eder. -Kattastrof, kattamaraner och kattalaner! Kattalogerna Kattarina, var är kattalogerna ?

Signorina Kattarina som påpälsad blev påhälsad på detta grinfärdiga vis av mjausignore le Chat innan hon ens hunnit jama ett ciao-mjau  från hallen suckade uppgivet när hon tassade in  på kontoret. 

Hon hällde upp en kattelatte med extra mjölk till sig själv trots en ständigt påminnande mjaukattarr 

Hennes kattletiskt byggda kropp satte sig graciöst tillrätta vid det strömminglinjeformade bordet. Hon slickade sig litet om munnen innan hon började prata. 

-Mjo, mja...stammade hon men blev snart avbruten av sin irriterade kollega

-Har du ens bokatt miss Lokatt? Mjausignore spände sina ljusgröna i hennes gula

-Vi måste färdigställa kattalogerna innan den stora catwalken och miss Lokatt måste bokas för kattalogplåtningen. Katzes morrhår spretade lustigt, så lustigt att signorinan var tvungen att kväva ett fniss

 -Det här är ingalunda något att skratta åt! Miss Lokatt är en stil ikon utan sill ikon och mjauk up och man får katta sig lycklig om man hinner boka fast henne nu innan hon åker iväg till Jamaica, fräste le Chat.

-Nå då ska jag komma med delvis lugnande besked kollega, jag har bokatt henne. Värre då att pyjamaskollektionen hon ska ha på sig inte hinner bli färdigställd. Inte ens den minsta catsuit!

-nä dra på missor! Vad gör vi nu då? Har du något förslag?

-jag har legat och tvättat mig hela natten och grunnat må du tro, och tyckte själv att jag fick en lysande idé...Kommer du ihåg den där mjausikalen vi såg när vi korsade Kattlanten förra året?

mjo,mja...sjung ur morrhåren, vart vill du komma?

-fick en storslagen idé, varför inte låta miss Lokatt...

 




Fri vers av prima donna
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-25 21:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jambitskt
Diktat med
Klös!
Mirrikulöst
Asså!
:)
2016-12-06

  Nanna X
Mjau ; )
2016-11-25

  TrollTörnTrappan VIP
Kattar knappt hur du lyc-katts täcka in så gott om fenomen med lika tträffsäker ordaktobatik!!

Välkrattad, "strömingslinjeformad" text vars samtidigt åt alla håll spretande morrhår icke behöver mer "mjauk up"... redan har som sin plats i bok (att ges ut sig över Kattlanten).
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

prima donna