Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11.09.2015 Fredag. Tanken på avsked.


Vidare ut i livet

I väntan på det sista lidandet går mina nyfunna vänner vilse i Sherwoodskogen, käre D'artagnan. Om du bara visste hur jag längtat att få höra kanadagässen ropa på sin resa söderut - som de påbörjar varje höst – från viken vid stranden bortom de dyra husens lyktor.

Och nu lämnar jag kvar min hjortronkikare på hyllan vid mina pinjekottar – man måste ha de stora pinjekottarna. Ska vi ses, så ses vi vid avgångshallen till flygplanens propellersång. Detta ständiga vinande som alltid fyller mig med äventyrslust.

Låt oss nu gå ut i livet – som måste levas – och aldrig vända oss om.




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 714 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-11 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord om avsked som kanske kanske kan vara början på något nytt...
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP