Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Introduktion


BORTOM DIMLAND


Dimland - smekande himmelrike

Dolt bortom dimmorna..
änglafjädrars svepande slöjor

InomhusKosmos

Vackra dröm ljuder varma freqvenzer
- fjärran bortom Dimland.

Tyst bakom Evigheten.






Fri vers (Fri form) av Jimmy B Bergquist
Läst 591 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-09-11 20:12



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En dikt som skapar
frågor och olika
läsarter
2016-03-19

  Linda CH VIP
Skön meditativ text som får mig att drömma om vad som finns bortom evigheten.
2015-12-16

  Yrre VIP
mycket vackert!
2015-12-12

  Ljusletaren
Fint ordat om vårt fina dimland/kram
2015-10-18

  Bibbi VIP
Uppskattar.
2015-09-30

  sommarmoln
Djupt vackert...smeker mitt själaväsen...
2015-09-26

  Blomma-Stjärna VIP
en dikt som förmår att locka från dimland fjädrande freqvenzer av färg till min fantasi -
- tack!
2015-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
Läser längtan och förväntan i orden...fint...
2015-09-12

  RitaBrunner
Vackert och drömskt om drömställen - Dimland, Kosmos och Evighet.
Dimma upprepas flera gånger och texten skulle vinna på att ändra andra strofen till: "Dolt bortom änglafjädrars svepande slöjor". "Vackra dröm" låter inte grammatiskt rätt men det kanske är avsikten...
Texten fick mig att fundera på vad som finns bakom Dimland och Evighet? Ett bra betyg! :)

2015-09-12

  louisegirl
Tycker mycket om, din fina text
2015-09-12

  DominiQueen
See You there :-)
2015-09-11

  ULJO
Skön poesi
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy B Bergquist
Jimmy B Bergquist