Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handslag

lögner bildar blommor
i höljet skiljes skuggor

utan märkbart skimmer
ingen själ förnimmer

vad blygsamt tänkas vara
alla vill förklara
vad meningen kan vara




Bunden vers (Rim) av apelsinkiwi
Läst 260 gånger
Publicerad 2015-09-12 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

apelsinkiwi
apelsinkiwi