Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Otto= Ottomanska riket


Blåsarkulturer


Det gick bra med Otto
Nu testar vi Trojkan
Att blåsa är vårt motto
Vi vet nog vad vi kan
Att låna och se’n skriva av
Det ser vi som rimliga krav
För pengar rätt ner i fickan
Ger Trojkan skrämselhickan
Idioter betalar skatt
Vi har aldrig betal’t ett skvatt
Det är därför vi dör av skratt




Bunden vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 169 gånger
Publicerad 2015-09-12 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar