Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nobelmiddagen


Nobelmiddagen

Nobelmiddagen

Vittra
Vittrade
Vetenskapare och
Bläckekvilibrister
Samlas runt taffeln
För att njuta
Dynamitens frukter



The Noble Prize Dinner

Today
Outstanding
Scientists and
Ink equilibrists
Gather around the Dinner Table
To enjoy
The Fruits of the Dynamite







Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-12 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar