Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bussdikt


Dyngbaggens rullande dagbok

Vänder mig. Sluter mig. Tar åt mig. Vrider mig.
Springer på en egen glob av sand och sekret.
Hälsar på himlen blank om ryggen.
Keep on Rolling down in everything.
Lycklig i mitt blanka.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-12 13:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Varför tycker jag att denna bagge påminner om något annat??? Som vissa människor. en fullträff beskriven här. Bra!!!
2015-09-13

  Respons VIP
Du har en blick för våra små vänner och deras värld

2015-09-13

  ULJO
Bra där
2015-09-12

  Måna N. Berger
Enligt vissa (gamla egyptier?) är det ju den som rullar solen över himlavalvet.
En nog så viktig uppgift!
2015-09-12

  Lars Hedlin
Gillas!
2015-09-12

  Nanna X
En unik inblick i dyngbaggens värld! Tur han är så blank...
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP