Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår vägar och linjer

 

livslinjen går från öga till hand
men kungsvägen
går från tanke till handling

den bör helst gå via eftertanke

vägen till mannens hjärta går via magen
och så har vi ju alla stickspår genvägar avvägar
och parallella linjer
men aldrig mötas de tu




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-12 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger