Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner mig som en levande död.


Självmordsstatistik

det begås ungefär sextonhundra självmord i sverige om året


trettioen personer tar alltså sitt eget liv varje vecka


bara i sverige



det är i snitt fyra och en halv om dagen


dagar som dessa känner jag mig som den där halvan




Fri vers (Fri form) av Erik Gefvert
Läst 675 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-09-12 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så tragiskt de flesta ångrar självmordsförsök när de mår bättre.
Mvh annokas

2016-01-04

  Evelyn Falk Möller VIP
Tråkiga siffror du berättar om men älskar knorren på slutet, vilket säger mig att du har en härligt humor som gör att du inte kommer att ingå i de där sextonhundra.


2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert