Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dårar bland chiffong

Det var dårar och det var hon….

Hon dansade och liknande en gestalt av chiffong, genomskinlig och vacker.

Tid och rum existerade inte då hon uppslukades av de vilda rörelserna och chiffongen följde vindraget som ett vilt djur, törstig och vaksam.

Många byten fanns där i rummet där det vilda tyget for runt och besudlade hela marmorgolvet.



Hon dansade och liknande en gestalt av chiffong, genomskinlig och vacker samtidigt som hon önskade livet av alla dårar ty dårar hade hon inget för.




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-12 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa