Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubriker


Historia

Jag vill ha kyckling och ris
Tårar och salt
Spy hårt i toan
Knulla i skogen
Cykla utan broms
Kasta glas omkring
Skära mej barfota
Trampa blodbad
Fisk och gökur i symbios
Slå hål i vägg
Svartsjuk på buss
Tömma soppåse i grannes trädgård
Barn fönar klockan 04
Snigels klibb inuti jackfickan med smycken
Trotsig vulkan någonstans
Ilsken taxichaufför
Målar stubbar som retar
Vacker mjuk säl
Vågar inte erkänna
Tuggar på seg biff
Mamma säger
Du kan spotta
Jag har sår överallt
Lovar mej själv dyrt och heligt





Övriga genrer av Undrar
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-13 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar