Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen hem

Vägen hem till Lyckoland
kändes oöverstigligt svår.
På ryggen jag bar
allt som var jag,
hela min existens.
Min ränsel var fylld med skuld och skam,
med tvivel och rädslor,
och vägen blev allt tyngre att gå.

Ledbruten, med blödande fötter
satte jag mig för att vila.
Och där vid havets strand
byggde jag då ett röse
av allt jag så kärleksfullt
burit med mig.

Jag tog farväl av allt som varit jag,
och gick sen med lätta steg
den självklara vägen hem.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-09-13 12:07



Bookmark and Share


  Carpen
Vackert formulerat och trösterik text.

2016-06-10

  Ninananonia VIP
Berör...
2016-03-29

  Heikki Hellman
Om bara det skulle vara så lätt alltid……..!
2015-09-13

  Lars Hedlin
Stor befriande känslo text!
2015-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar stor befrielse!
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP