Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och ... möjlighet att titta i spegeln


Han kom till jorden för att överväga en av dess tempel

krångel

och ...
möjlighet att titta i spegeln
Han kom till jorden för att överväga en av dess tempel
Han förklädde sig som en riddare - sätta ett svärd i skidan ...
Han ville ha en följeslagare för resan bjöd en närliggande stjärna
och

Han tog med sig, som en amulett, halvmåne av bly.
Det första mötet var med stora fågelflockar
kvittrar av glädje, korsas med dem
moln av myggor, bin och horseflies närmade
Effekten av lagen om attraktion orsakade kollapsen
Det sägs att den natten ...
en byggnadsställning där en oskyldig offrades
som det togs till galgen om urinerade av rädsla ...
urin föll på stål
och därmed föddes en växt som kallas Mandrake.
Homo och Eldal, trädet med funktioner Demoner


Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers (Modernistisk dikt) av megaThor
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-14 08:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
galet strålande...pissigt underbart skönt !
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor