Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

Jag faller baklänges i en evighet och jag hoppas tiden ska återvända.




Fri vers av TH
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-14 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TH

Senast publicerade
skugga
Sorg
Tystnad
Slut
Var
* Se alla