Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktingmottagandet bland Europas länder

Solidaritet är som kärlek

Om den inte är ömsesidig

så spricker den




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-14 12:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, Valter!
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP