Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grimma Muldentalkreis Leipzig Sachsen Ja, något skall man ju skriva


Mål & medel - limerick

 

På ett dansgolv en gosse från Grimma
på ung liten tös stod och limma
Men hon fastnade ej
vid hans kladdande, nej
då hon lossnade efter nån timma




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-09-14 21:10



Bookmark and Share


  Amari
Gillar ej, limning ånej,
så för leendet du gav,
jag applåderar dig!


2015-09-20

  Bo Himmelsbåge
Haha!

En rolig limerick -
som fast sig limma
vid hjärnbarkens bast
trots tvära kast
faktiskt mer än en timma...
2015-09-20

    prima donna VIP
Haha! Jag saknar emojisar en sån här gång :D fantastiskt med humor!
2015-09-20

    Dan Myrbeck
Så kan det gå
när inte haspen är
i rätt läge.
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP