Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tomma stolarnas middagsbjudning

Ibland räcker inte
stolarna till att
fylla tomheten
runt ett bord

De tomma stolarnas
middagsbjudning
kan vara välbesökt ibland

©Ann Nehlin




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 600 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-09-15 07:53



Bookmark and Share


  Connie
Intressant text! Under en middag betyder det inte så mycket vad som står på bordet utan vilka det är som sitter på stolarna.

Ibland hänger smärtan över stolsryggen.
2020-11-22

  mike irow
du säger mer och mer
än det ser ut
vet jag
2016-02-08

  Lars Hedlin
Mycket fint framfört!
2015-09-19

  Ulf D VIP
För tankarna till "The Dinner Party" där frånvaron är en viktig del. Intressant.
2015-09-16

  Linda CH VIP
Så sant! Så kan det kännas....himla bra text!
2015-09-15

    ej medlem längre
Jag associerade till situationen då man äter ensam, i avsaknad av sällskap.
2015-09-15

    ej medlem längre
Så sant ~ oxh bta fångat!
2015-09-15

    ej medlem längre
Kommer att tänka på nyårsfilmen på TV med "Grevinnan och betjänten".. hur tomma stolar befolkas i fantasin. Men anar att du syftar på hur tomt det kan kännas på en bjudning när ingen bjuder till och är fullt närvarande i sinnet.
2015-09-15

  walborg
Vilken bra bild av människor som bara sitter och äter och inte relaterar ...
2015-09-15

  Silverstripe
En text som får mig att tänka. Det borde finnas stolar som simulerar sällskap? :)
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin