Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Detta som är detta


Avgrunden

Under många år led jag av
att det fanns en sådan diskrepans,
rentav en avgrund,
mellan den jag var i vardagen
inför omvärlden
och den jag ville vara,
och jag gjorde allt
för att skapa en bro,
en förbindelselänk,
över densamma,
tills jag föll ned i djupen
och fann mig själv
i mörket, tomrummet, tystnaden...

Avgrunden är 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              jag.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-15 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP