Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citar:Sartre


filosofen, dikten och tiden.

"Kl.15.00 på eftermiddagen
är alltid för sent eller för tidigt
att påbörja något av vikt."
sade J.P. Sartre.

Därför skriver jag mina dikter
kl. 14 e.m.
och avslutar dem om kvällen.

Så lurar jag dagen, tiden och filosofen.

Men jag har en kl.15.00 - dikt
sjungande i huvudet!
Kan bara inte skriva ned den.

Ännu...




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Ekeram
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-15 17:53

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ha ha!
Lurigt att försöka
lura tiden!Härligt
Lurifaxigt skriftat!
:)
2016-04-28

  Ingrid Trolle
En skön text om
att lura dagen, tiden och filosofen.
Stor igenkänningsfaktor har
vi här. Vi väntar med spänning
på 15.oo -dikten.
2015-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram