Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar inte dig

Du är borta

Det är som att tända en cigg
Bara för att stampa på den
Innan den tagit slut

Som att du ser på mig
Med dina intensiva ögon
Bara för att titta bort

Du är bara där

Som om den iskalla luften
Skulle omfamna mig
Och ge mig trygghet

Som om dina ord
Skulle vara fyllda
Med någon sorts sanning

Jag försvann

I samma veva
Som du kom
Och tog mig med dig




Fri vers av vinternolla
Läst 192 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-15 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinternolla