Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa dagar är mörka och tuffa, andra är smärtfyllda... men det är så man vet att man lever.. det måste kännas...


Du kramar mitt hjärta


Du kramar mitt hjärta
du kramar mig
du kramar min själ

när jag är ensam uppmuntrar du mig
som en vän i mörkret med ett ljus i handen
när dagen känns tung står du invid

du dömer inte
du kritiserar inte
du ser
du hör
du känner
du finns
du accepterar mig för den jag är
som en nära vän
kramar du mitt hjärta

du får mitt hjärta att vilja fortsätta slå
kramar




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-16 00:21



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
innerligt, ömt och vackert skrivet av kärlekens vackraste hand


Kram
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP